Tuinverlichting Breda

februari 7, 2018 2:47 pm Gepubliceerd door

Op zoek naar tuinverlichting Breda? Dan bent u bij Jacobs Sierbestrating aan het juiste adres!

Uw schutting – verrassend veel mogelijkheden

Een afscheiding met de buren; een stukje privacy; een windvrij terras; al dit soort zaken zijn duurzaam en verrassend sfeervol met steen te realiseren. Jacobs Sierbestrating biedt u hiervoor een ruime keus in de meest uiteenlopende tuinonderdelen: van recht toe recht aan tot rond, met gaten of zelfs als planten/bloembak.

En u kunt ze zelf stapelen

Dat is het aardige van deze “droge” stapelmuurtjes: ze zijn makkelijk zelf te bouwen; eenvoudig stapelbaar en veelal simpel te verlijmen (zonder dat er cement nodig is). De stabiliteit van de muur wordt bepaald door de dikte en hoogte van de stapelelementen. Afhankelijk van de ondergrond moet er aandacht aan de fundering worden gegeven, maar daarover weet Jacobs altijd raad. U kunt in hoogte variëren en uiteraard ook de beplanting. Een gegarandeerd fleurige en sfeervolle muurscheiding is het resultaat.

Water elementen

Daar voelt uw tuin zich wel bij!

Als er iets behoefte aan water heeft, dan is het wel een tuin. Wat groeit en bloeit heeft water nodig. Ook qua sfeer geeft een waterpartij een tuin dat beetje meer. Een vijver een waterval of fonteintje maken uw tuin af. Jacobs sierbestrating heeft ook hier de juiste tuinonderdelen voor: zowel alles wat van steen is, als alles met betrekking tot de water aan- en afvoer, zoals buizen leidingen sproeiers, kranen etc. En natuurlijk ook kennis van de zaken

Tuinverlichting Breda

Met de juiste verlichting krijgt uw tuin wanneer de avond valt een schitterende sfeer, heel anders dan overdag. Fantastisch toch om op warme zomeravonden te genieten van uw tuin. Er zijn veel verschillende armaturen en systemen op het gebied van tuinverlichting. U vindt ze bij Jacobs tuinonderdelen; van strak modern tot romantisch en klassiek: voor elke tuin wat. Tuinverlichting Breda?

Commententaren zijn gesloten.

Vragen?

Neem gerust contact met ons op

contact