Beton

Betontegels

De grijze betonnen tuintegel is door de opkomst van de moderne siertegel vrijwel van het toneel verdwenen. Logisch, want de keus aan siertegels is inmiddels enorm.Met hun grote variatie aan deklagen en uitvoeringen houden ze zelfs bij het somberste weer uw tuin sprankelend en levendig. Jacobs sierbestrating biedt een zeer uitgebreid assortiment siertegels in alle uitvoeringen, materialen en prijsklassen in de meest uiteenlopende patronen. Tot een paar jaar geleden kon je met siertegels enkel recht of strak bestraten. Iets anders was niet mogelijk omdat er alleen maar rechthoekige tegels voorhanden waren.

 

De laatste jaren is ook daar verandering in gekomen en zijn er allerlei tegelvormen bijgekomen, zoals rond, kwartrond, driehoekig etc. Zo kunnen er allerlei nieuwe, onverwachte patronen en bestratingsvormen worden gerealiseerd. Op deze website, in onze folder, maar vooral in onze showtuinen zult u versteld staan van de vele variaties in legpatronen, die tegenwoordig mogelijk zijn. Ook onze ontwerpers ontdekken en ontwikkelen nog dagelijks nieuwe creaties.

 

In alle stijlen: Oud Engelse Castlestones, Cathedralstones, Middeleeuwse Stadstenen, Flagstones, Abdijtegels, Graniettegels in diverse kleuren, gestraald en gecoated: U kunt het zo gek niet verzinnen of er is wel een unieke siertegel, die uw tuin precies die uitstraling geeft die u wilt hebben. U vindt ze bij Jacobs Sierbestrating in Rijsbergen. Waar anders?